Thursday, December 10, 2009

BAJU CINTA..18sx, bawah umur dilarang membaca



BAJU CINTA.

Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya yang baru

berkahwin.

Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana mendapati cucu

perempuannya membuka pintu tanpa seurat benang pun di badannya.

Belum sempat si nenek bertanya, si cucu berkata,

"Saya sedang menunggu suami saya pulang dari berkerja ni nek!"

"Yang kau telanjang tu kenape!!!??? " marah si nenek.

" Ala nek, ini la BAJU CINTA saya," balas si cucu perempuannya.

"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.

"Ya, suami saya menyukainya dan saya juga begitu senang MEMAKAInya

Saya harap nenek balik dulu sebelum suami saya pulang kerana tentu suami

saya akan berasa malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan

nenek."

Pinta si cucu dengan penuh hormat.

Si nenek faham kehendak cucunya. Dia fikir mungkin itu cara terbaru si

isteri melayan sang suami...

Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea ..Fikirnya, dengan

mengikut cara cucunya, sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya dengan

si atok (suaminya) yang sudah berumur.

Sesampainya di rumah, si nenek terus menanggalkan semua pakaiannya,mandi,

berbedak dan memakai minyak wangi sewangi- wanginya.Dia menuggu kepulangan

suaminya dengan sabar.

Beberapa ketika si Atok pun pulang. Sebaik saja pintu di buka, si Atok

terkejut sakan melihat si nenek (isterinya) berbogel di depan pintu.

"Awat hang nie? Dah buang tebiat keee???" marah si Atok.

"Ini lah BAJU CINTA saya bang" kata si nenek.

"BAJU CINTA???.... . . Kok iye pun, IRON la dulu baju tu!!berkedut sgt

nampaknya….

p/s: m0ral cete ni kan ak rasa hanya utk g0l0ngan muda ler..
bagi yg um0r yg da lanjut (manopus) x sesuai..he3
agak2 ada ker yg penah buat kt husband dia mcm ni.

8 comments:

  1. HAHAHAHA.. adehlaa.. ade jugak ke orang macam ni.. pakai laa baju.. tapi yg sikit seksi.. adehlaa.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. pinky..
    ak pun pikir mcm tu gak.
    kalo nk bogel tu,mengarut la
    huhu

    ReplyDelete
  3. aku gelak gla bc post neyh.haha.......tapi...knapa mesti ada gmbo gadis sbegi2.np x gmbo makcik tua 2 ja.bwekkkk...huhu...

    ReplyDelete
  4. mazhad..
    pic makcik tua ak xde bro.
    so ak letak la yg muda..huhu
    jgn meniru aksi dlm cete ni..

    ReplyDelete
  5. ngeh3.....erm..no oment lah coz xtawin g...kna tya org dah tawin la..ihiihihhi..lawak la..

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. tak de laa mengarut sangat.. ok je kalau tak nak pakai baju.. tapi kan, orang islam jarang yang buat macam tu..

    tapi kalau fikir dunia moden skrg, kemungkinan terjadi adalah 99%.. hahahaha..

    ReplyDelete
  7. ila..
    blm kawin xle comen eh.
    ala ni lawak je kut,maybe xde yg buat mcm nie.huhu..

    pinky..
    wah!99% hampir semua..apa la pinky ni
    xkn mcm tu.he3..ble jadi jgk ehk.

    ReplyDelete