Saturday, December 5, 2009

kereta oh kereta..


bulan ni cukup 9 tahun ak menjaga kete kesayangan ku..
walaupun da kira oldfasion ak x terpikir lagi nk menukar nye.
angan2 tu ada tapi x tau la bila?? yg pasti ak xkn menjual nye.
akan ku jadi kn secound car..
kete ak ni banyak kenangan nye pada ku..
masa ak susah senang tetap bersamanye.
ak pun penah kemalangan jalan raye dgnnye.
memori nye sngt banyak kepadaku..
walaupun da bnyk ragam dia buat pada ku tpi ak masih
tetap sayang pada nye.
bak kata org x kenal maka x cinta..huhu
akan ku jaga nye selagi ak terdaya.
i love u so much!!

6 comments:

  1. Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    kepada semua
    Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
    pelanggan dan pengunjung blog ini.

    Terima kasih mengunjunggi blog kami….. datang lagi ye….

    Menggerak jatuh memalit sinar..
    Pangkuan terlepas tapi kasih tersemat mekar..

    Kasih.. Sumbang mu budi..
    Kasih.. Kata mu sakti..
    Kasih.. Lirik mu adi..
    Kasih.. Pejam mu murni..

    Tak tahu mana nak tujukan..
    Salam yang bahagia..
    Khabar yang kerinduan..

    Kau masih nun di balik awan
    Bersiram airmata
    ..dititiskan dibuang jangan..
    Sematkan.. aku masih ada..

    Sayang kau pada kereta kau tu....
    Caya lah bro happy ulang tahun pada kereta ko tu dalam penjagaan ko tu masuk ke 10 tahun tahniah

    ReplyDelete
  2. tol tu...bila keta tu dah byk berjsa dgn kita..yg tu jgk la kita syg kan..biar la dpt pengnti baru pn..yg lama ttp d kenag..ihih

    ReplyDelete
  3. nizam..
    tema kaseh la.
    org berbudi kte berbhasa..

    ila..
    betul tu barang yg lama jgn di buang.
    walaupun da ada penganti x mesti sama dgn yg lama..huhu

    ReplyDelete
  4. hehehe.. kete tu ibarat bini laa eh? romantik je.. ;D

    ReplyDelete